Om de spits van 2019 af te bijten, zetten we voor onze nieuwe “werk in de kijker” de keukenafdeling van Sowepo in de spotlights.
Elke dag opnieuw zijn onze keukenprinsen druk in de weer om de ongeveer honderdzestig personeelsleden van Sowepo te voorzien van een evenwichtig, voedzaam én vooral ook lekkere middaglunch.
Iedere werknemer van Sowepo kan immers ’s middags genieten van een warme maaltijd, soep, een broodje of een slaatje. Deze lunch wordt stuk voor stuk huisbereid met verse ingrediënten aan zeer democratische prijzen… Elke week snuffelt werkleidster Pamela in menig kookboek om weer een nieuw en gevarieerd weekmenu tevoorschijn te toveren. Daarbij mag ze frequent rekenen op de hulp van vrijwilligster Solange Bertin, (voormalige chef van Hostellerie Kemmelberg). Hou daarnaast nog rekening met een wekelijkse fruitbedeling en de gezonde voornemens voor het nieuwe jaar zijn bij Sowepo meer dan feit!