Kazen

Poperingse Keikopkaas

Kaas met hopscheuten. Hopscheuten geven graag hun smaak in een romige omgeving. Deze zachte witschimmelkaas bewaart het karakter van de hopscheuten en zijn unieke teelt. Bij de bereiding komen er geen geur-, smaak- of kleurstoffen aan te pas. De kaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door kaasboerderij 't Groendal. De puur artisanale bereiding van deze kaas garandeert een uitstekende kwaliteit. Nooit eerder werd een kaas met hopscheuten bereid, wat van de Poperingse Keikopkaas een wereldprimeur maakt.

De Poperingse Keikopkaas behaalde brons op de Word Cheese Awards 2013 en 2014.

Délice de Houblonesse

Délice is een krachtige halfzachte kaas, gerijpt en gewassen in Marc de Houblonesse. Een schitterende kaas met heel intense smaak. De kaas wordt op ambachtelijke wijze gemaakt door kaasboerderij 't Groendal.

Délice de Houblonesse behaalde brons op de World Cheese Award 2015.

Enkele foto's